http://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2017/07/P-20160612-00734_News-1050x698.jpg

B-Boy Shane 2e Nederlander in BC One World Final!

Het is hem gelukt! B-Boy Shane is geselecteerd voor de Red Bull BC One in Amsterdam. Samen met 16 van de beste breakdancers ter wereld gaat Shane Boers uit Rotterdam op 4 november strijden om de wereldtitel.

Afgedwongen

De Red Bull BC One is de meest prestigieuze B-Boy competitie ter wereld. Ieder jaar strijden er in ruim 40 nationale Cyphers (voorrondes) duizenden Breakdancers voor een plek in de World Final. 15 deelnemers worden direct uitgenodigd en Shane heeft zijn plek in de finale weten te bemachtigen.

Ik ben al jaren in de game en ik weet van mezelf wat ik kan, maar het was Menno die me op het juiste spoor heeft gezet. Hij zei; je kan alles doen wat je wil. Je hebt de skills, maar je moet er wel voor gaan en daarvoor gaan wij samen keihard trainen.Shane

Menno is de eerste en enige Nederlandse Red Bull BC One wereldkampioen en crew maat van Shane bij de Hustle Kidz. Als geen ander ziet Menno al jaren het talent in Shane. Toen Menno zelf dit voorjaar de directe invite voor de World Final in Amsterdam ontving, is hij met Shane meteen aan de slag gegaan en werden er in zijn studio in Rotterdam volop trainingsuren gemaakt.

Shane moest het vervolgens nog wel laten zien en dat is precies wat hij deed. Al het gehele jaar toont de behendige B-Boy zijn grootse vorm en wint hij belangrijke competities in binnen- en buitenland. Nu is Shane de tweede Nederlandse deelnemer die op 4 november voor de titel mag gaan strijden. Maar wat nu als Shane en Menno het tegen elkaar moeten opnemen?

Als het zo loopt dat ik het in de World Final tegen Menno moet opnemen? Nou dan gaan mensen de mooiste battle van heel de World Final meemaken. Wij kennen elkaar door en door en hebben groot respect voor elkaar. Daar kan alleen maar een mooie battle uitkomen. De rest is aan de jury.

1.784 "Total Views"There are no comments

Add yours