http://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/12/P-20161128-01616_News-1050x699.jpg

The Break Boys is uit op Red Bull TV

The Break Boys is uit. Een 8 delige serie op Red Bull TV waarin het turbulente crew leven van Hollywood- Star-BBoys; Kid David, Luigi en Casper beter bekend als Skill Brat Renegades gedurende een jaar wordt gevolgd in voorbereiding op hun cypher confrontatie met de Nederlandse Hustle Kidz op The Notorious IBE in Heerlen.

In de eerste aflevering zie je hoe de Skill Brat Renegades besluiten na een lange periode vol entertainment shows, films en commercieel werk weer mee te doen aan de Freestyle Session Crew Battle. De terugkeer verloopt dramatisch. De crew krijgt een wake up call te verwerken na een verdiend pakslaag van de onbekende Double Kill crew uit Taiwan.

De crew gaat aan de slag en besluit om op The Notorious IBE in Europa in het hart van de B-Boy scene in een cypher battle tegen de Hustle Kidz hun reputatie als iconen van de huidige generatie B-Boys te redden. Maar de voorbereiding gaat niet zonder slag of sloot en op het moment dat de crew dichter tot elkaar lijkt te komen vertrekken Kid David en Luigi onaangekondigd voor een tour met Justin Bieber. Casper achterlatend in twijfel over zijn rol in de crew. B-Boy Moshe vriend en coach van de crew besluit dat een inspiratie reis naar New York de geboorteplaats van Hip Hop de crew dichter bij elkaar zal brengen. Lukt het de Skill Brat Renegades om op tijd klaar te zijn voor IBE en de Hustle Kidz?

Check de Break Boys serie hier:
https://www.redbull.tv/video/AP-1MSNGCN191W11/bounced

Aflevering 7 en 8 staan in het teken The Notorious IBE.

2.267 "Total Views"There are no comments

Add yours