http://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2018/04/Schermafdruk-2018-04-17-00.21.38.png

De Nederlandse scene timmert hart aan de weg + WBC invite bekend!

In de afgelopen periode is er veel gebeurd en zijn er mooie resultaten behaald in binnen -en buitenland.

Allereerst ging op 8 april de Nederlandse Bboy League van start in Utrecht, een mooie opkomst met veel deelnemers, het nieuwe seizoen is succesvol gestart! Alle resultaten zijn te vinden op de site van NBL  . 

The Ruggeds vertrokken 3 april naar Parijs om daar drie shows op te voeren tijdens La Vilette, een groot theater festival in hartje Parijs!

Begin van april begon goed voor b-girl Pauline, zij was aanwezig in Engeland waar ze goed gerepresent heeft voor de Nederlandse B-girl scene, ze pakte de 9 rondes lange battle tegen Kid Kelvin (Engeland) tijdens Boiled Heads.

Pauline was niet de enige die het internationaal goed deed, HFC vertrok met de crew naar Porto voor de Porto World Battle waar zij vervolgens de top 16 haalden, Lorenzo pakt de Nothing2Looz world final in Frankrijk,  Arjuna, Kenji en Tim stapten in de auto om naar Jülich (Duitsland) te rijden waar Kenji de eerste plaats behaalde en Tim met een punt verschil op de tweede plek eindigde.

Ook op Nederlandse bodem werd flink gebattled: Ciss en Shinshan pakte allebei een categorie tijdens de Back2School battle waarmee ze gekwalificeerd zijn voor Glasgow en in Delft werd er gestreden in de footwork 1vs1 en een 7 to smoke battle. Bo (ADHD) ging er vandoor met de prijs voor de footwork battle en Natha ging er na 20 minuten vandoor met de prijs van de 7 to smoke.

Ook voor de World Bboy Classic World Final werd groot nieuws naar buiten gebracht. De eerste invite werd bekend gemaakt en we mogen niemand anders dan de legendarische Bboy Machine (Amerika) verwelkomen op de World Final 1 juli!

1.070 "Total Views"There are no comments

Add yours