http://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/Schermafbeelding-2014-06-16-om-14.14.16.png

Red Bull BC One Holland Cypher 2014

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 24/06/2014
18:00 - 22:00

Categorieën


Line up Red Bull BC One Holland Cypher bekend!
(lees hieronder hoe jij aanwezig kunt zijn bij dit event)

De derde editie van de Holland Cypher op dinsdag 24 juni belooft een zeer speciale te worden. Naast Frankrijk is Nederland namelijk het enige land waarbij maar liefst drie dansers doorgaan naar de Western Europe Final, die dit jaar in Helsinki gehouden wordt.

De top 16 die het tegen elkaar op gaan nemen is er eentje van formaat. Vier dansers wisten zich eerder te plaatsen bij de open kwalificatie tijdens de City Cypher in Eindhoven, die op zondag 11 mei in de Dynamo werd georganiseerd. Met de bekendmaking van de 12 wildcards is de line up van de Red Bull BC One Holland Cypher nu compleet:

1. Kid Colombia
2. Skychief
3. Dietje
4. Tawfiq
5. Kido
6. Little King
7. Jazzy
8. Squarez
9. Oniz
10. Bo
11. Hotstepper
12. Skaffa
13. Gollem
14. Redo
15. Shane
16. Duzk

De winnaars van de City Cypher Squarez, Dietje, Oniz en Hot Stepper waren door hun winst niet alleen verzekerd van een plek in de finale maar wisten hiermee ook een plek te bemachtigen in het B-Boy Trainingskamp, voorafgaand aan de Cypher. Hierbij zullen tevens Redo, Gollem, Duzk en B-Girl Bo aanwezig zijn.
In een prachtige villa worden speciale trainingen gegeven en zijn er sessies van experts op het gebied van Fysiotherapie, blessure preventie, Fitness, B-Boying, voeding en Mental Coaching. Het kamp vindt plaats in het weekend voorafgaand aan de Cypher.

Dinsdag 24 juni is het dan eindelijk tijd voor de Holland Cypher. 16 dansers gaan hun uiterste best doen om een plek in de top drie te halen en zich daarmee te verzekeren voor een plek in de Red Bull BC One Western Europe Final, die op 11 oktober in Helsinki, Finland wordt gehouden. De Holland Cypher gaat plaats vinden op een speciale locatie die later bekend wordt gemaakt. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar om dit als bezoeker mee te maken, maar we kunnen via dutchbboy.com 100 vrijkaarten weggeven! Hou onze website dus goed in de gaten hoe jij kans kan maken op een van deze vrijkaarten.

Zowel van het trainingskamp als de Holland Cypher wordt een TV serie gemaakt. Hiermee wordt een platform gegeven aan de B-Boys om zich te presenteren en kan de rest van Nederland kennis maken met deze inmiddels professionele breakdance cultuur.

Check voor meer info en updates op: http://www.redbull.com/nl/nl/music/stories/1331658734313/line-up-red-bull-bc-one-holland-cypher

RBBCO_Holland_poster_web

Aanwezig zijn bij de Holland Cypher?

Gisteren hebben we de line up aangekondigd van de Red Bull BC One Holland Cypher 2014, die op dinsdagavond 24 juni plaats gaat vinden en jij kan het meemaken. Hoewel er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn om het event live mee te maken, kan DutchBBoy maar liefst 100 vrijkaarten weggeven om de kans te geven aan de B-Boys en lezers van Dutchbboy.com om erbij te zijn.

In twee simpele stappen kun jij kans maken om aanwezig te zijn bij de Holland Cypher
1. Laat weten dat je aanwezig bent door op ‘join/aanwezig’ te klikken op dit Facebook event: https://www.facebook.com/events/1616374538587959/
2. Stuur een mail naar info@redbullbcone.com met je voor- en achternaan en je leeftijd.

Zodra je dit hebt gedaan krijg je een bevestigingsmail met daarin de details hoe laat je waar aanwezig dient te zijn.

24.651 "Total Views"There is 1 comment

Add yours

Post a new comment