http://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/05/Screenshot-2014-05-29-at-10.28.32-1050x475.png

Handstand: Behind the Break

Vorige maand is de documentaire ‘Handstand’ uitgekomen. Het gaat over de Egyptische breakers.
Naar aanleiding van de levens van de jonge generatie in Alexandrië en Caïro , zoals Klash , Lee – B , CHB en Rasha , sporen de verhalen van strijd en overwinningen elke B -Boy en B -Girl aan. Van een afkeurende , traditionele samenleving , gebrek aan fondsen en de steun van slechts een klein dans gemeenschap , leerde de Egyptisch breakers om hun tegenslagen te overwinnen. ” Handstand ” is ook een intieme blik op het leven en de families van de dansers , die hard werken om de dans in leven te houden.

Handstand geregisseerd door Ahmad Abdalla ( ” Heliopolis ” ). De documentaire schetst ook het verhaal van de overwinning B -Boy Klash bij de Red Bull BC One Egypte Cypher 2013 , wiens leger dienst plicht hem weerhield van deelname aan de Red Bull BC One Midden-Oosten Afrika Finals 2013 . We spraken met enkele van de belangrijkste figuren van de film over de invloed op de film had op hun leven en lokale scènes en, natuurlijk , wat ze hopen voor de toekomst van de dans in de Arabische wereld .

B -Boy Lee – B verspreid zijn kennis van het breaken op de juiste manier.
B- Boy Lee B : Ik denk dat het niet alleen ons maar, iedereen om ons heen inspireerde.
Mijn nieuwe vrouw geloofde niet in B – Boying , en wilde dat ik zou stoppen , totdat ze de film zag en echt trots op me was achteraf!

Check hier de clip:

2.068 "Total Views"There are no comments

Add yours