http://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2017/07/P-20150707-00039_News-1050x787.jpg

Hustle Kidz VS Ruggeds. Top crews der Lage Landen

Hollandse aartsrivalen geven elk breakdance kampioenschap een gouden randje.

The Hustle Kidz uit Tilburg en The Ruggeds uit Eindhoven zijn met afstand de beste Breakdance crews van Nederland. Al meer dan 10 jaar vormen deze crews de top in Nederland. Een battle tussen The Hustle Kidz en The Ruggeds mag gerust “El Classico” van de Hollandse breakdance genoemd worden.

Breakdance-liefhebbers hebben de afgelopen jaren dan ook van menig legendarische Hustle Kidz vs The Ruggeds krachtmetingen kunnen genieten. Tijdens de Red Bull BC One Holland Cypher, die op zondag 6 augustus in Heerlen voor de 5e keer gehouden wordt, zal dit niet anders zijn.

Eeuwige strijd

In de afgelopen vijf edities van de Holland Cypher won 3 keer een danser van The Hustle Kidz en 2 keer ging de nationale titel naar een danser van The Ruggeds. Met een plek in de Red Bull BC One World Final (4 november, Westergasfabriek in Amsterdam) in het vooruitzicht maken de dansers van beide crews zich op voor een strijd om wat met recht het meest felbegeerde World Final Ticket in jaren genoemd mag worden.

Who is who

Wie zijn de Hustle Kidz en The Ruggeds B-Boys die het bij de Red Bull BC One Holland Cypher moeten gaan doen? We doen even een kleine voorstelronde.

Check het volledige artikel hier

1.770 "Total Views"There are no comments

Add yours