http://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/puma_bboy-13-564x376.jpg

Interview: B boys Mario Walden en Jeffrey Roberts over de PUMA States.

Voor ons laatste Suedes from the States interview komen we terecht bij de activiteit waarin de PUMA Suede/States uitgroeide tot een ultieme klassieker: breakdancen. We spraken met twee b-boys van het eerste uur, Jeffrey Roberts en Mario Walden over de opkomst van de hiphop in Nederland en de impact die PUMA op stijlgebied had onder b-boys. De liefde voor zowel hiphop als PUMA zit diep bij beide heren, die ons in dit interview een uniek beeld geven van de hiphop’s early days, vanuit hun eigen perspectief.
Stel jezelf even voor, wie ben je en wat doe je?

M: Mijn naam is Mario Walden, aka Mario B. B-Boy en een van de mede-oprichters van 45-Live. Ik produceer hiphopdansevenementen, en daarnaast ben ik ook nog MC en maak ik beats. Ik doe gewoon alles wat ik leuk vind.

J: Ik ben Jeffrey Roberts, aka de Step Creator aka Zodiac aka Zoro. Ik ben danser/b-boy en ik organiseer b-boy en hiphop evenementen. Verder geef ik les. Ik hou me vooral bezig met hiphop in z’n juiste vorm, dus love, peace, unity en having fun.

Benieuwd naar de rest van het artikel?
http://www.lacebag.nl/interview-b-boys-mario-walden-en-jeffrey-roberts-de-puma-states/

3.901 "Total Views"There are no comments

Add yours