http://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/06/P-20140626-00015_News-1050x699.jpg

Line up Red Bull BC One Holland Cypher bekend!

Nog iets meer dan twee weken te gaan en dan weten we wie de beste B-Boy van de Red Bull BC One Holland Cypher wordt en zich daarmee kwalificeert voor de Western Europe Final welke op 3 oktober plaatsvind in Madrid, Spanje. Maar voor nu veel belangrijker is de aankondiging van de line up van de Holland Cypher! Maar liefst 15 B-Boys hebben een direct invite gekregen om voor de titel te strijden op 5 juli in Rotterdam.
Wie denk jij dat gaat winnen?

Check hier wie het zijn:
1. Kid Colombia: De winnaar van vorig jaar. Kwam in 2012 tot de kwartfinale nadat hij zich kwalificeerde eerder op de dag. Behaalde vorig jaar bij de Western Europe Final in Finland de kwartfinale.

2. Shane: Eindigde vorig jaar als derde maar veroverde daarmee wel een plek bij de Western Europe Final in Finland. Kwam in 2013 tot de kwartfinale.

3. Oniz: Gaat voor de tweede keer meedoen, kwalificeerde zich vorig jaar als een van de city cypher winnaars en kwam bij de Holland Cypher tot de eerste ronde.

4. Skaffa: kwam in 2013 tot de halve finale, nadat hij zich eerder op de dag als een van de twee wildcards had gekwalificeerd voor de Cypher. Behaalde vorig jaar de kwartfinale maar verloor van de uiteindelijke winnaar Kid Colombia.

5. Niek: Deed nog nooit eerder aan een Holland Cypher mee, maar heeft na Menno wel de beste prestatie van de Nederlandse B-Boys op zijn naam met de tweede plek bij de World Final van 2010 in Tokyo. Niek deed zijn eerste BC One al in 2007 toen hij in Stutgart de Western Europe Qualifier won.

6. Kido: Behaalde bij de eerste editie van de Holland Cypher in 2012 de tweede plek, in 2013 kwam hij tot de halve finale en moest vorig jaar zijn meerdere erkennen aan Stepper.

7. Dietje: Gaat voor de tweede keer meedoen, kwalificeerde zich vorig jaar als een van de city cypher winnaars maar strandde bij de Holland Cypher in de eerste ronde in de battle tegen Skaffa.

8. Razhan (aka Mol-B): behaalde in 2013 de kwartfinale nadat hij in de eerste ronde had gewonnen van James.

9. Jazzy: kwam in 2013 tot de finale waar hij verloor van crewlid Skychief. in 2014 kwam Jazzy tot de kwart finale. Kwam bij zijn eerste BC One in 2012 niet verder dan de eerste ronde, waar hij verloor van de uiteindelijke winnaar Xisco.

10. Stepper: kwalificeerde zich vorig jaar als een van de winnaars van de City Cypher in Eindhoven. Hij kwam bij de Holland Cypher van vorig jaar tot de halve finale en verloor uiteindelijk van Shane.

11. Cribz: Was bij de eerste editie aanwezig, verloor daar in de eerste ronde tegen Redo. Kwam in 2013 tot de kwartfinale.

Naast de bovenstaande B-Boys die een of meerdere keren al een BC One hebben meegemaakt, zijn er dit jaar vier nieuwkomers die direct geplaatst zijn:
12. Justen – Hustle Kidz / Breakkidz
13. Teekay – Hidden Artifacts
14. Daryl – Mekaron
15. Finn – Skill Dealers

16. KWALIFICATIE
Op de dag van het event, 5 juli, is er 1 spot te verdienen voor de Holland Cypher! Door middel van een kwalificatie kun jij kans maken op een plek bij de beste 16! meer details daarover volgen.

Red Bull BC One Holland Cypher HALL OF FAME
2012: Xisco – Hustle Kidz
2013: Skychief – The Ruggeds
2014: Kid Colombia – Hustle Kidz / Styles Confidential
2015:?

Check hier voor meer info over de Holland Cypher: http://www.dutchbboy.com/events/red-bull-bc-one-holland-cypher-2015/

Foto door Thijn van der Linden / Red Bull Content Pool

RBBCO_1920x1080
3.768 "Total Views"There are no comments

Add yours