http://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2017/10/Camp-poster-final.png

Naughty By Nature treed op bij de Red Bull BC One World Final

Op vrijdag 3 november geeft de Hip Hop crew Naughty By Nature een exclusieve lezing onder leiding van Sway Calloway in de Westerunie te Amsterdam. Daarnaast treedt het trio op tijdens de Red Bull BC One World Final, welke op 4 november voor het eerst in Nederland plaatsvindt. 

Begin november brengen Grammy Award-winnaars Naughty By Nature een uniek eenmalig bezoek aan Amsterdam in verband met de Red Bull BC One World Final. Van 2 tot en met 4 november staat breakdance centraal op het Westergasterrein, wat van oudsher een belangrijk onderdeel uitmaakt van de Hip Hop cultuur. Daar mag de iconische Naughty By Nature track Hip Hop Hooray’ als anthem niet bij ontbreken.

Het verblijf in Nederland start met een lecture in de Westerunie op vrijdag 3 november van 18:30 – 19:30 uur onder leiding van de Amerikaanse tv- & radio-persoonlijkheid en vaste BC One-commentator Sway Calloway. Hij gaat met Vin Rock, DJ Kay Gee en Treach in gesprek over hun indrukwekkende nalatenschap, rol van de crew binnen de Hip Hop scene en het succes van ‘Hip Hop Hooray’. Deze sessie is gratis toegankelijk voor publiek (max. 70 personen) en maakt onderdeel uit van de randprogrammering van de Red Bull BC One. De dag erop, zaterdag 4 november, geven zij een show tijdens de uitverkochte finale.

Over Naughty By Nature
De crew werd in ’86 werden gespot door Queen Latifah en gecontracteerd door haar management wat leidde tot een deal met Tommy Boy Records. Hierdoor kreeg Naughty By Nature snel de Hip Hop superstar-status. ‘O.P.P.’ werd de eerste single van het gelijknamige album in ’91 en domineerde lange tijd de mainstream charts.

Hip Hop viering
Op 2, 3 en 4 november staat in het Amsterdamse Westerpark de creatieve Hip Hop cultuur centraal met lezingen, breakdance battles, workshops en kunst tijdens de Red Bull BC One.

Hoogtepunt is op 4 november als in de Gashouder voor het eerst de Red Bull BC One World Final in Amsterdam plaatsvindt. De 16 beste dansers ter wereld nemen het dan tegen elkaar op. Nederland is met 2 deelnemers, Menno van Gorp en Shane Donovan, goed vertegenwoordigd in de finale. Daarnaast maakt ook danser Justen Beer als winnaar van de Red Bull BC One Holland Cypher kans op een plaats in de finale.

Kijk de Red Bull BC One World Final live op 4 november via www.redbull.nl/bcone (20:00 – 22:30 uur), Red Bull TV en RTL 5 (21:00 – 22:30 uur).

e59f6020_8
1.327 "Total Views"There are no comments

Add yours