http://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2017/05/Screen-Shot-2017-05-31-at-15.23.40-1050x770.png

NBL dit weekend in Rotterdam

De Nederlandse Breakdance League komt naar Rotterdam.

Voor het eerst sinds de start van NBL komt het event op zondag 4 juni naar Rotterdam. Theater Zuidplein wordt omgetoverd tot battle arena waar in 6 verschillende klassen wordt gestreden om de winst. De editie in Rotterdam is het vierde event in de reeks van 10. De toer begon met de kick off op zondag 2 april in Utrecht, ging vervolgens door naar Weert, Groningen en nu is Rotterdam aan de beurt. Uiteindelijk gaat het om de beste dansers van de dag maar ook om een plek op de ranking van de NBL. De hoogste noteringen in de ranking kwalificeren zich namelijk voor de Grand Slam op 25 juni in Den Haag.

De line up van komende zondag belooft veel goeds. DJ Cut Nice staat achter de draaitafels en vaste host Machete is de MC van de dag. Check hier de volledige line up en meer info
Screen Shot 2017-05-31 at 15.36.25

De Nederlandse Breakdance League wordt ondersteund door het jeugdcultuurfonds met het dansproject ‘The Floor is Yours’. Het Jeugdcultuurfonds organiseert samen met MAD Skills en de Nederlandse Breakdance League het dansproject die 10 weken in beslag neemt en waar vriendschap, ontmoeting en plezier centraal staan. Op vijf verschillende plekken in Nederland worden tien lessen georganiseerd door zeer ervaren dans docenten. Lees hier meer over het project van The Floor is Yours.
IMG_0364

1.426 "Total Views"There are no comments

Add yours