RANKING

Bekijk de ranking op de website:
http://www.breakingleague.nl/ranking/


There are 11 comments

Add yours
 1. Almir

  Hallo,
  Ik denk dat voor kinderen motiverend zou werken als die hun naam ook op de ranking kunnen zien. Nu zijn alleen het eerste 8 weergeven, maar in feite is de 8 plaats (volgens mij ook de plaats 5) gedeeld door meerdere dansers. Dachten jullie ook de volledige lijst in toekomst te gaan publiceren?
  Bedankt

  • dutchbboy

   Hoi Almir, bedankt voor je bericht. Momenteel wordt alleen de top 8 zichtbaar gemaakt. De volledige versie van de ranking met alle deelnemers wordt aan gewerkt en zal spoedig mogelijk worden bekend gemaakt.

  • dutchbboy

   De volledige ranking staat nu online met alle deelnemers, momenteel wordt gewerkt aan een duidelijker schema maar dit willen we alvast delen

   • Almir

    Hallo,

    Er is een fout in opsomming. Mak ( 1 on 1t/m12 jaar-B) heeft op de kick-off 22 punten gekregen en in Weert 33 punten (zie jullie punten verdeling per event). Samen zijn dat 55 punten. Op de totale ranking hebben jullie voor Mak alleen 2 punten van kick-off meegeteld en 33 voor Weert event. Dit is fout. Mak heeft 55 punten tot nu toe gevonen ( 22 kick-off +33 Weert = 55 punten).
    Kunnen jullie dit aanpassen en ons laten weten? Ik wil het stand aan Mak laten zien maar zo wordt die teleur gesteld, dus ik wacht liever tot dat het correct is. Dat heeft die haard verdient.
    Bij voorbaat dank, Almir

    • dutchbboy

     Hoi Almir, we hebben het even gecheckt en het klopt inderdaad, het zouden 55 punten moeten zijn. We gaan het direct even aanpassen en zorgen dat de jusite versie online komt te staan.

 2. Sjoerd

  Hallo NBL crew

  Nogmaals mijn vraag
  Waarom staat mijn naam als vader van Funk in de rankings met de naam van mijn zoon tussen haakjes erachter????

  Kunnen jullie daar gewoon Funk van maken?
  Dat had ik al een keer gevraagd

  Dank!

  • dutchbboy

   Hoi, we verwachten de ranking volledig deze week of volgende week online te hebben. We zullen sowieso een update doen wanneer het online staat


Post a new comment