http://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/FB_CoverEN.jpg

Red Bull BC One World Final – Live Stream

De Red Bull Bc One World Final in Frankrijk, word live gestreamed op www.redbullbcone.com.
De Finale start om 20:30, maar vanaf 20:00 is er voor het eerst een speciale pre-show die alle aspecten van breaking onder een loep neemt. Ieder jaar zijn er miljoenen die meekijken op de live stream, om te zien wie word gekroond tot ‘s werelds beste B-boy. En omdat het event weer een terugkeer maakt in Parijs, is er exclusief aantal aan evenementen met meerdere surprise shows en guests.

2014 heeft een geweldig jaar dansjaar met zich meegebracht met meer dan 90 Cyphers over de hele wereld. De winnaars hebben 6 qualifier battles doorstaan in de V.S, Brazilië, Algerije, Finland, Kroatië en Taiwan. De 6 finalisten zullen samen met de 10 andere wildcard deelnemers  in 1on1 battles strijden voor de hoofdprijs.

De Red Bull Bc One Final is 29 november in het historisch Grand Hall de la Vilette in Parijs, Frankrijk. Één van de meeste culturele plekken in de stad. Waar al meer dan tientallen Hip Hop en Dance events zijn georganiseerd. Vorig jaar won Red Bull Bc One All star Hong 10 de hoofdprijs in Seoul, Korea. Het level van de wedstrijd en iedere battle word steeds hoger. De competitie wordt steeds beter, en iedere deelnemer traint zo goed mogelijk  voor de  meest begeerde prijs ter wereld. Dit jaar doet er ook Nederlandse B-boy mee, niemand minder dan B-Boy Menno.

Menno - Performance

 

De 16 Red Bull Bc One deelnemers zijn:

Victor (VS), Gravity (VS), Thesis (VS), Winnaar 2006 & 2013 Hong 10 (Zuid-Korea), 2008 Champion Wing (Zuid- Korea), Menno (Nederland), Luan (Brazilie), Winnaar 2005 & 2009  Lilou (Frankrijk, 2012 Champion Mounir (Frankrijk), Tonio (Frankrijk), Cheerito (Rusland), Alcolil (Rusland), Lil G (Venezuela), Benny (Zuid-Afrika), Blond (Australië) and Taisuke (Japan).  

De Franse rapper Joeystarr zal het evenement gaan hosten. En een van de ‘s werelds beste B-boy DJ’s, DJ Lean Rock heeft een jaar lang gewerkt aan de meest originele beats voor de Red Bull Bc One battles. Verder zijn er acts van de Hip Hop groep Aktuel Force, Wanted Posse en een verrassingsact met een special guest.

De jury bestaat uit een aantal legendarische B-Boys o.a:  The End (Zuid- Korea), Ken Swift (VS), Yaman (Frankrijk), Yan (Rusland) en Luigi (VS). Deze B-Boys zullen de deelnemers bekritiseren op techniek, choreografie, personal skills, creativiteit en hun interpretatie van  de muziek.

De eerste Red Bull BC One World Final werd georganiseerd in 2004 in Zwitserland. Sindsdien is dit jaarlijkse wedstrijd gehouden op verschillende plekken over de hele wereld. Plekken zoals, Duitsland, Brazilië, Zuid-Afrika, Frankrijk, Amerika, Japan, Rusland en Zuid-Korea. De Red Bull BC One World Final staat vooral bekend om de originele 1on1 battles.

 

Zie ook de:
Facebook: Facebook.com/redbullbcone
Twitter: Twitter.com/redbullbcone.com | #bcone
Instagram: Instagram.com/RedBullBCOne | #bcone

 

2.435 "Total Views"There are no comments

Add yours