http://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/10/Logo_BC-One-Battle-For-Paris.jpg

Retrogame: Battle for Paris

’s Werelds beste B-Boys komen 29 november bijeen in Parijs voor de Red Bull Bc One World Final 2014. En ook jij kan daar aan deelnemen door middel van een gratis online game, de Red Bull Bc One Battle for Paris. “ Een meeslepende ervaring in de wereld van B-Boying” De retro game bied toegankelijkheid tot de HipHop cultuur en de internationale breaking scene.

Deze game kan gespeeld worden op een PC, tablet en zelfs op een smartphone. Dit kan via www.redbullbcone.com/battleforparis, door deze game kunnen de spelers een deel zijn van de one-on-one breaking championships door middel van een online wedstrijd tegen andere spelers in de virtuele Red Bull BC One battles.

Bij de Red Bull BC One Battle for Paris game kan je de rol op je nemen als leider van je eigen crew. Het doel van de speler is om de mogelijkheden van je crew te ontwikkelen en andere dansers er van te overtuigen dat ze jouw team moeten joinen. Om dit doel te kunnen bereiken moet je battlen tegen andere dansers. Net zoals the Red Bull Bc One is het altijd een on-1-on battle. Wanneer je een battle wint krijg je een nieuw crewlid, en als je verliest heb je één crewlid minder.

In afwachting van de Red Bull BC One World Final, kan je iedere B-Boy die deelneemt aan de World Final terug vinden in het spel. Vanaf nu kan je de Red Bull Bc One All Stars, Lilou of Hong 10 ontmoeten in het spel en hun moves uitvoeren.

De Red Bull Bc One World Final word live gestreamed op Redbullbcone.com op 29 november!

Red Bull BC One Battle bestaat uit:
* Een echt Red Bull BC One toernooi gevoel, met een verrassend publiek en een jury.
* Het volledige rooster van de top 16 B-Boys in de World Final word onderdeel van het spel.
* Een mechanische karakter en ontwikkeling van ervaring: Er zijn 35 dansmoves die je kan ontgrendelen met experience points, waaronder een passende move voor elke danser.
* Strategische kansen, met de mogelijkheid om “movesets” te gebruiken voor battles en natuurlijk de flexibiliteit die nodig is om een battle te winnen.
* Grafische kunst met sound effects, zoals DJ Marrrtin’s Hip Hop Breakbeats remixed in “Chiptune”by 2080.
* Prijzen: Red Bull Bc One x Puma T-Shirts
2 tickets voor de Red Bull BC One France World Final 2014.
* Booster codes die je kansen kunnen verhogen om battles te winnen.

Trotseer de tactiek en behendigheid van de concurrenten!
Red Bull BC One Battle for Paris heeft sociale functies in multi-player mode! Spelers kunnen hun vrienden uitdagen via Facebook en hun succes met hun Facebook-vrienden delen. Het is ook een geweldige manier om codes en badges te verdienen en je progressie en gevoelens te delen van het spel. Spelers kunnen ook hun eigen prestaties volgen, of die van hun vrienden op het leaderboard van het spel.

 

key-visual Post-twitter-EN (1) Post-twitter-EN-MOUNIR Post-facebook-EN
1.947 "Total Views"There are no comments

Add yours