http://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2017/02/pic5-1050x698.jpg

Undisputed World Final Recap | Ruby

The Legits Blast Undisputed world finals Insider Recap

Even voorstellen aan onze nieuwste DutchBBoy blogger Ruby. Zij reisde afgelopen weekend af naar Praag, waar de Undisputed World B-Boy Masters plaatsvonden. Helaas geen titel voor de Nederlandse Kid Colombia maar wel genoeg happenings wat zeker de moeite waard is om te lezen.

Om 10:55 vlogen we naar Praag, Kid Colombia, Louni, Isabelle en ik. (Ruby, just so u know) We vergeten soms hoe dichtbij alles eigenlijk is. Het duurde 1 uur en 40 minuten om naar Praag te vliegen, van Den Haag naar Eindhoven ben je soms nog langer bezig…

pic1

Eenmaal aan gekomen bij het hotel, wat echt heel erg mooi was, we hadden zeker geen 4 sterren hotel verwacht maar je hoort ons niet klagen. Iedereen komt een voor een aan. Kleju, Sunni, Issei en zo maar door…

pic2

DAY 1 THE FOOTWORK BATTLES

pic3foto credits : @kidobreaknuts instagram

BBOY KIDO – BREAKNUTS CREW Poland heeft de footwork battle gewonnen. Check zijn insta: https://www.instagram.com/kidobreaknuts/ en snap @kidobreaknuts. Als je vast zit met je footwork beveel ik het je echt aan om die battles terug te kijken. Inspiratie for days.

De venue, Forbidden spot was wel echt dope om te zien… Het was ook heel dope om te zien hoe Spin van de Soul Mavericks uit de UK iedereen een fresh hair cut gaf.

pic4

 DAY 2 UNDISPUTED WORLD FINALS

pic5Photo credits : LittleShao

Het event werd gehouden in een enorm winkelcentrum in Praag, Arkády Pankrác. Beetje hetzelfde als BOTY 2016 maar dan groter. Ik had nog even van tevoren met Kid gesproken en hij vertelde me dat hij tegen Issei moest dansen in de 1e ronde en goede moed had. Hij zou zijn best doen en proberen die punten binnen te halen. Hij heeft zijn best gedaan maar hij was niet tevreden hij heeft beter gepresteerd maar ups en downs horen erbij.  We zijn trots dat onze Haagse B-Boy er stond en hij gaat volgende week weer trainen in het vernieuwde H3C.

Check hier de finale met de Japanse Issei tegen de Amerikaanse Thesis :

Thesis heeft een goede comeback gemaakt hij nam zelf nog even de mic om te vertellen dat hij vorig jaar een heel slecht jaar heeft gehad. 8 maanden kon hij geen battles doen en hij heel hard getraind heeft om hier te kunnen staan. Hij heeft er hart en ziel voor en is dankbaar dat hij deze kans heeft kunnen krijgen.

Oh ja ik wil ook nog er bij zeggen dat we 2 uur buiten hebben gestaan en 1 uur daarvan zonder jas met -9. Er was iets niet goed gegaan met de organisatie maar we stonden met ruim 300 mensen buiten incl kinderen zonder jas en het was echt een drama. Er was geen woordvoeder die ons kon vertellen wat er aan de hand was maar er werd ook alleen wat om geroepen en het Tsjechischs dus 50% van iedereen daar had geen idee wat aan de hand was. Niet cool. No pun intended. De foto zegt genoeg.

pic6

 THE AFTER PARTY
Jäger. Jägermeister everywhere.

De afterparty was oke. Ik ga er verder ook geen mooi verhaal van maken maar de battle was uitgelopen en er was zo ongeveer 2,5 uur over voor de after party wat zich overal en nergens in die hele winkelcentrum afspeelde. Er was geen eenheid. Op een gegeven moment kwamen we allemaal aan het einde bij elkaar toen DJ RENEGADE ging draaien dat was wel nice. Om 5 uur in de ochtends hebben we de taxi terug naar het hotel genomen en zijn we daar het feestje verder gaan doorzetten. Maar easy just chill vibes. Iedereen was met elkaar aan het praten en beetje salsa aan het dansen.

Wel geniaal hoe je bij zo’n afterparty bij van die random facts / momenten komt:

pic7

Random Facts over Kleju:
Zijn echt naam is in het echt Tomasz Kuliś en kleju betekend eigenlijk helemaal niets. Ja, jawel zei hij later maar het betekend “lijm” in het pools maar eigenlijk klinkt het alleen cool. Verder wil ik je ook vertellen dat kleju echt een super aardige guy is met een hele leuke vriendin. Hij was ook wel beetje onherkenbaar met zijn afro in een knotje en zonder zonnebril… Toch best handig op zijn tijd…

Check zijn instagram : https://www.instagram.com/bboykleju/

Random moments met littleshao:
Je weet toch (spel? heeft dit een naam? laat het me weten…)  dat hand gebaar en als je kijkt mag die persoon je slaan? Ja man… deze guy gooit gewoon zijn telefoon naar mij met een foto van zijn hand op die manier. Funny guy…

pic8

Kid zegt zelf dat littleshao een easy going guy is hij laat je een keer een move doen en hij heeft gelijk de beste shots van je. A true artist.

pic9Photo credits : LittleShao
Volg hem op instagram: https://www.instagram.com/littleshao/

Bedankt voor het lezen van mn blog! Mijn volgende grote event zal Radikal Forze Jam zijn in Singapore en daarbij zal ik jullie uiteraard weer een insider story geven met meer details.

Dit was mijn eerste blog en ik kijk er naar uit om meer te schrijven en te delen met jullie!

Until next time you’ll see me Gemming around the world – GemBattles Bgirl Ruby HEAVYHITTER

2.384 "Total Views"



Post a new comment