http://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/07/Schermafbeelding-2015-07-02-om-12.32.50.png

Wat jij moet weten over de Holland Cypher

Check hier nog eens alle informatie die van belang is om te weten voor de Red Bull BC One Holland Cypher, deze zondag bij Het Val van de Hef in Rotterdam.

Locatie: Val van de Hef, Gustoweg 23, Rotterdam

Entree: De entree is gratis en er zijn geen tickets nodig. Wel hebben we maar een beperkt aantal plekken op de brug, namelijk 150 dus zorg dat je op tijd bent!

Tijdschema:
12.00: start kwalifcatie. Als je meedoet zorg dan dat je uiterlijk 12.00 aanwezig bent om mee te kunnen doen aan de kwalificatie. Zeker zijn van deelname? stuur dan een mail naar contact@45-live.com. Verder kunnen we melden dat er maar liefst twee wildcard plekken te verdienen zijn voor de Holland Cypher wegens het uitvallen van Skaffa. Dubbel zoveel kans dus op een plek bij de Top 16.

14.00: start Holland Cypher. We raden je als bezoeker aan om 13.30 aanwezig te zijn om een plek te bemachtigen op de brug. Rond 16.00 is het event afgelopen

Na afloop van de Holland Cypher vindt op de pretorialaan 141 de 10th year anniversary jam van Hustle Kidz plaats. Check de Facebook pagina voor meer info.

Ook zondag worden tropische temperaturen verwacht, een extra flesje water meenemen is daarom geen overbodige luxe.

Nog vragen? Stuur een mail naar contact@45-live.com.

Check hier de battle bracket om erachter te komen welke B-Boys het tegen elkaar gaan opnemen bij de Cypher:RB BC15 battle schema copy

2.108 "Total Views"There are no comments

Add yours