https://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/03/Schermafbeelding-2015-03-23-om-12.35.09.png

Menno vs Benji

Menno vs Benji

Afgelopen weekend was B-Boy Menno jury in frankrijk bij de jam Next Urban Legend. Gebruikelijk is een jury showcase maar zeer ongebruikelijk is het om dan als andere B-Boy een call out te geven. Precies dat gebeurde met Menno, die een call out kreeg van de Franse danser Benji. Wat volgt is een 10 minuten durende battle tussen Menno en Benji.

Wij van DutchBBoy vinden dit niet de juiste manier om een call out te geven. Een call out geef je in de Cypher en niet tijdens een jury showcase. Daarnaast vragen we ons sterk af hoe ‘spontaan’ deze call out was aangezien de host Youval (toevallig ook goede vrienden met Benji) niet echt verrast lijkt te zijn.

Wat vinden jullie. Is deze call out terecht of niet?

3.453 "Total Views"There are 2 comments

Add yours
    • dutchbboy

      Yo Shinshan, Benji is een van de bboys uit Frankrijk van de oudere generatie. Hij zal waarschijnlijk wel zijn redenen hebben om Menno een callout te geven, wij denken dat het hem vooral om de aandacht te doen is. Hij probeerde dit ook al een tijd geleden bij Lilou. Lilou ging daar toen niet op in. Menno wel, en dat spreekt wel voor Menno maar toch blijft het vreemd om hier een callout te geven. De host, Youval, is goede vrienden met Benji dus het zal ook wel te maken hebben om het event te promoten, de video heeft al bijna 20.000 views in 1 dag, dus als ze het daarom doen zijn ze geslaagd. Neemt niet weg, dat het een ongebruikelijke manier is om iemand een callout te geven.


Post a new comment