https://www.dutchbboy.com/wordpress/wp-content/uploads/2018/05/Schermafdruk-2018-05-23-21.08.26.png

Nederlandse B-Boys op nationale én internationale televisie

Het is weer een goed jaar voor de Nederlandse scéne op televisie. Er wordt gepresteerd op hoog niveau in zowel binnen als buitenland. Hieronder vindt je alle deelnemers! Hou de programma’s goed in de gaten, wie weet zit er een winnaar tussen!

TJERK & GUUS – Time To Dance 

Tjerk & Guus deden samen als duo mee aan Time To Dance. Na een super toffe 30 seconde auditie op een beat van 30 seconde mochten ze hun skills vertonen voor de jury op het hoofdpodium. Na goed commentaar en een aantal goede tips moesten ze wel helaas het programma verlaten. Niks aan het handje, Tjerk & Guus hebben toch weer bewezen hoe hoog de Nederlandse scéne staat!

LorenzoTime To Dance 

Ook Nederlands trots Lorenzo deed mee aan Time To Dance. Naast het bizar hoog presteren op battles lijkt de show kant hem ook aardig goed af te gaan! Ook hij mocht na een toffe 30 seconde auditie een show opvoeren op het hoofd podium waarna de jury het er unaniem over eens was dat Lorenzo door moest na de halve finale!!

KiddoTime To Dance 

Na een lange tijd Kiddo niet te hebben gezien kwamen we hem ineens tegen op de beeldbuis, ook bij Time To Dance! Kiddo rockte met gemak zijn 30 seconde auditie door naar het hoofdpodium waarna hij na een toffe show helaas niet doorgelaten werd. Wie weet is dit weer het begin van iets nieuws, gaan we Kiddo vaker terug zien op de vloer? Wij hopen van wel!

TimTime To Dance & Belgium’s Got Talent 

Alsof heel breakend Nederland mee doet aan Time To Dance.. Ook Groningen stond op de vloer. Samen met zijn all style crew Avant Garde Collective deden zij een 30 seconde auditie zonder muziek, een bijzonder risico die gelukkig goed ontvangen werd bij de jury. Na hun auditie op het hoofdpodium werd Avant Garde Collective uitgeroepen tot de favoriet van Giannini en gingen ook zij zonder problemen door naar de halve finale welke te zien is op 1 juni! Overigens wist de crew het ook tot de finale van Belgium’s Got Talent te schoppen, deze wordt vrijdag 25 mei uitgezonden en is in Nederland te streamen via www.stievie.be

The RuggedsWorld Of Dance Amerika seizoen 2 

The Ruggeds staan bekend om hun spectaculaire shows en zijn het afgelopen jaar zelfs het theater in geweest! Tijd om het groter aan te pakken en Nederland te vertegenwoordigen in World Of Dance Amerika waar ze strijden voor 1 miljoen dollar!! Vanaf 29 mei te zien!! Hou de site en socials in de gaten voor meer ontwikkelingen!

1.688 "Total Views"There are no comments

Add yours